Business Carrière Trends

Werk vanuit huis in de cloud

Thuiswerken is de nieuwe norm geworden. Wat je normaal op kantoor doet, komt ineens thuis terecht. Maar hoe kom je aan alle benodigde documenten? En hoe zorg je dat het veilig is om het op te slaan?

Werken in de cloud is een oplossing die hierbij kan helpen. Zo heb je alle informatie bij elkaar en altijd up-to-date. Zo ga je van een lokale werkplek naar een online werkplek. Betere samenwerking, veiliger en zorgelozer werken en efficiënter werken zijn de sleutel tot werken in de cloud. Hierdoor kan je samenwerken met collega’s terwijl je toch de versie bij de hand heeft. Je kunt dus ook op afstand goed samenwerken.

Het voordeel van werken in de cloud is dat je jouw documenten altijd en veilig bij je draagt. Je bent dus niet gebonden aan één werkplek. Je kunt werken waar je maar wilt, wanneer je maar wilt en op elk apparaat. Je moet jouw werk altijd onbezorgd en veilig kunnen voortzetten. Cloud Workplace biedt de beste bescherming tegen spam- en virusaanvallen. Diverse geavanceerde opties, zoals het voorkomen van gegevensverlies en e-mailversleuteling, zullen je verder beschermen tegen gegevens- en documentdiefstal. Om compliance-doeleinden vindt e-mailarchivering ook buiten de Microsoft Cloud plaats. Dit maakt jouw documenten nog veiliger.

Je kunt het zo eenvoudig of zo uitgebreid maken als je zelf wilt. De Cloud Workplace is speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven en wordt geleverd in verschillende pakketten. Zo kan je als ondernemer het pakket kiezen dat het beste bij jouw bedrijf past. Of je nu op kantoor werkt, altijd onderweg bent of op kantoor en onderweg wilt werken, alles is mogelijk. Zo creëer je je eigen digitale werkplek naar keuze volgens je huisstijl met de applicaties die je daarvoor nodig hebt.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *