Business Weetjes

Help! Hoe ga je ook alweer verzorgd naar kantoor?

Al ruim een jaar verrichten de meeste Nederlanders hun dagelijkse werkzaamheden vanuit huis, waarbij ze contact houden met collega’s via communicatieplatformen en per mail. Langzaam maar zeker worden de coronamaatregelen echter versoepeld, waardoor de meeste mensen binnenkort zelfs weer naar kantoor mogen om vanuit daar hun werkzaamheden voort te zetten. Echter, weet je nog wel hoe het is om niet in joggingsbroek en met een overhemd achter de laptop te zitten en hoe zorg jij ervoor dat je een sociaal praatje bij het koffiezetapparaat kunt houden? Bovendien wordt het misschien wel weer eens tijd om nieuwe lenzen aan te schaffen, aangezien lenzen voor veraf door het thuiswerken overbodig waren geworden.

Hoe ga jij verzorgd naar kantoor?

Misschien zijn de nieuwe thuiswerkgewoontes er al ingesleten, waardoor het even schakelen zal zijn wanneer je weer fysiek naar het werk mag. De eerste dagen zullen mogelijk vermoeiend zijn, omdat je niet meer gewend bent aan het sociale contact met collega’s en de praatjes die je beleefdheidshalve moet voeren bij het koffiezetapparaat. Desondanks zijn deze contactmoment ook heel waardevol, wat de reden is om uitgerust aan je eerste, fysieke, post-corona werkweek te beginnen. Bovendien is het echt not done om in joggingsbroek op het werk te verschijnen, al is een comfortabele spijkerbroek geen overbodige luxe. 

Naast een goede nachtrust en een fijne werkoutfit zal je jouw keuze voor bepaalde zachte lenzen misschien moeten heroverwegen om netjes voor de dag te komen. Het vele werken achter een laptop zal namelijk door de afschaffing van het thuiswerkadvies geen verleden tijd zijn, waardoor het goed mogelijk is dat je droge ogen ervaart van het staren naar het beeldscherm. Investeer daarom in goede lenzen met een goed merk lenzenvloeistof, zodat je geen droge ogen ervaart aan het einde van de werkdag en je de lenzen met een fijn gevoel kunt wisselen voor dag-en-nacht-lenzen.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *