Business Weetjes

Eenvoudige dingen die je kantoor kunnen upgraden

Thuiswerken is voor de meesten een droom, maar het brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee. Het mentaal verlaten van de “thuismodus” en het binnengaan van de “werkmodus” kan moeilijk zijn als je nooit fysiek jouw huis verlaat en jouw bed zich op slechts een steenworp afstand bevindt. Hoe kun je eigenlijk geïnspireerd raken om werk gedaan te krijgen in zulke gezellige omstandigheden? Wij vertellen het je!

Creëer een kantoor aan huis

Het klinkt misschien logisch, maar je wilt niet weten hoeveel mensen hun werkdag in de woonkamer doorbrengen. Hoewel het misschien gemakkelijk is om in je joggingbroek op de bank te ploffen en te besluiten dat het je nieuwe kantoor is, is het creëren van een specifieke werkruimte essentieel voor je productiviteit en gemoedstoestand. Je wilt deze ruimte volledig inrichten naar jouw wensen. Kies kleuren die je creativiteit bevorderen en hang persoonlijke foto’s op om je op je gemak te laten voelen. Bouw je een kantoor aan huis? Ga dan voor dezelfde interieurstijl als in de woonkamer. Dit is ten slotte een thema waar je je fijn bij voelt. Je hoeft het niet té gek te maken. Ga bij een industrieel design bijvoorbeeld voor een zwarte schakelaar en zoek een zwarte deurklink bij Mooi deurbeslag. Is jouw woning meer retro stijl? Dan installeer je een eyecatcher retro deurklink van De Oude Deurklink.

Zorg voor meer licht

Je zult je ogen belasten wanneer er niet genoeg licht is. Bij weinig licht kunt u zich ook slaperig en zelfs een beetje depressief voelen. Je kunt dit oplossen door meer natuurlijk licht toe te voegen of een bureaulamp.

Koop een kleine potplant

Een mooie, groene plant zal je op verschillende manieren helpen om je kantoor te upgraden. Het geeft je extra zuurstof, zorgt voor een levendiger interieur en houd je verbonden met de natuur. Je hebt een plant nodig die niet veel zonlicht nodig heeft en die eenvoudig te onderhouden is.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *