Trends

Sieraden | Dé trends van 2021

Gouden kettinkjes, antieke oorbellen en prachtige ringen. Als klein meisje heb je vast (stiekem) wel eens in het sieradenkistje van mama of oma gegluurd. Een glinsterende wereld ging er voor je open steeds wanneer dit waardevolle kistje tevoorschijn kwam. Heel soms mocht je eens iets dragen, maar dan moest je wel extra voorzichtig zijn. En trots dat je was!

Inmiddels heb je een eigen sieradenkistje. Wellicht is er zelfs een bijzonder sieraad van mama of oma in te vinden. Dit sieraad hebben ze je Cadeau gedaan, omdat ze weten dat je het zo prachtig vindt. En iedere keer als je er naar kijkt of wanneer je het draagt, komt er een speciale herinnering bij je boven. Sieraden dragen namelijk altijd verhalen met zich mee, welke van generatie op generatie worden doorgegeven. Dat maakt een sieraad een waardevol item met ontzettend veel emotionele waarde, precies waarvoor het gemaakt is.

Hoe gaaf zou het zijn wanneer jij zelf ook zo’n waardevol sieraad aan je (klein)dochter zou kunnen overdragen? Een nieuw sieraad, dat door haar straks als antiek wordt gezien. Want al blijven de parels van mama prachtig, tijden veranderen, en ook sieraden gaan met de tijd mee.

De collectie sieraden in jouw kistje ziet er vast al heel anders uit dan de collectie van mama of oma. Door de jaren heen hebben we al een boel modetrends voorbij zien komen. Gelukkig weet de sieradenbranche hier ook feilloos op in te spelen. Tegenwoordig kunnen we ontzettend veel sieraden personaliseren en wordt er steeds meer maatwerk geleverd. Een trend die we op steeds meer plekken terug zien, ook buiten de sieradenwereld.

Dé sieradentrend van 2021 (oké, stiekem ook al een beetje van 2020) ligt dan ook niet ver van dit gegeven vandaan. Gepersonaliseerde sieraden stelen de show! Zo laat je dierbare namen, data of symbolen graveren op een ketting of armband. Denk aan een armband met verschillende bedeltjes of een ketting met letter. Je kunt het helemaal eigen maken dankzij gravures, bedeltjes & zelfs persoonlijke handschriften. Dat is pas een gaaf en waardevol sieraad om door te geven aan de volgende generatie!

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *