Ondernemen

Met Usenet altijd anoniem op het web

Zoek jij naar snel en stabiel internet, waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over je online privacy? Dan is de nieuwsserver ViperNews wat voor jou! Dit binaire netwerk geeft jou toegang tot een traditionele, open-toegang netwerkarchitectuur van het UNIX-gebaseerde Unix-to-GNU-system. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste films en series of nieuwe muziek, je vindt het allemaal op een van de vele fora die Usenet te bieden heeft. Usenet is een essentiële hulpbron geworden voor onderzoekers en internetgebruikers. Voor toegang tot Usenet maakt het niet uit of je verbonden bent via een traditionele DSL kabelverbinding of toegang hebt tot het nieuwste glasvezelnetwerk. Daarnaast onderscheid de software van ViperNews zich door geen gebruik te maken van de P2P (peer-to-peer) downloadtechniek.

Pakketten op maat

Iedereen gebruikt het internet voor een andere reden. Maar wanneer je volledig anoniem toegang wil tot digitale content, stuit je al vaak op een dure paywall. Zoek jij naar een abonnement op maat? Dan adviseren wij gebruik te maken van Usenet Provider ViperNews.  Deze partij hecht waarde aan jouw privacy en veiligheid. Daarom bieden zij een gratis, beveiligde SSL en TLS codering aan bij elk van hun pakketten.

Werking van Usenet

Vrijwel alle Usenet-servers bieden de mogelijk om bestanden te downloaden. Er zijn diverse manieren om bestanden te downloaden. Een van deze manieren is via de conventionele dial-up-methode, waarbij de Usenet-provider verbinding maakt met de computer op het netwerk, waar gebruikers selecties bestanden maken om het te downloaden. Een tweede manier is via een Usenet-spiegel, waarin meerdere versies van het bestand worden opgeslagen binnen de computer van de gebruiker. een Derde manier is een bestandsoverdracht protocol zoals bijvoorbeeld FTP. Dit stelt de gebruikers in staat om onderling bestanden te delen.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *