Financieel

Payroll Amsterdam

Amsterdam: onze mooie hoofdstad met het unieke uitgebreide grachtennetwerk, de typerende smalle gevelhuizen en de interessante bezienswaardigheden zoals het Rijksmuseum, Anne Frank Huis of het Van Gogh Museum. De fietsende mensen vliegen langs je heen en als je niet oppast zit je zo bij iemand op het stuur. Een karakteristieke en aantrekkelijke stad dus om je bedrijf te vestigen. 

Waarom payrolling in Amsterdam?

Heb je een bedrijf in Amsterdam met werknemers in dienst of wil je dit graag voor in de toekomst, maar zie je al die administratieve taken niet zitten? In dit blog leggen we je de voordelen van Payroll in Amsterdam uit.

Wat is Payroll in Amsterdam?

Een Payroll bedrijf in Amsterdam neemt alle salarisadministratie, juridische zaken en de maandelijkse salarisuitbetaling van je over. Dit betekent dan ook dat je werknemers op de loonlijst van het Payroll bedrijf komen te staan en zij voor de in- en uitdiensttreding verantwoordelijk zijn. 

Wat je altijd nog wel zelf bepaald is wie je in dienst neemt, wanneer en hoe je dit doet en wat zij betaalt krijgen. Daarnaast doe je de sollicitatie, beoordeling- en functioneringsgesprekken ook zelf. 

De voordelen van Payroll in Amsterdam

Het kan veel voordelen met zich meebrengen als je ervoor kiest om een Payroll bedrijf in Amsterdam in te huren. Hier zijn er een aantal:

  1. Je hebt zelf minder administratie

Een veelvoorkomende reden waarom bedrijven een Payroll bedrijf in Amsterdam inhuren is dat ze zelf minder administratie hoeven te doen. Dit kan namelijk een tijdrovende klus zijn. Als je dit uit handen geeft heb meer tijd over voor andere belangrijkere dingen.  

  1. Het geeft je meer zekerheid en is dus risico verlagend

Als jij een Payroll bedrijf in Amsterdam inhuurt weet je zeker dat je de juridische zaken op orde hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afsluiten van verzekeringen, betalen van premies en meer zekerheid als zich verschillende calamiteiten voor doen. Ook hoef je je geen zorgen te maken om de kosten als een werknemer ziek wordt en heeft de werknemer zekerheid wat betreft zijn salarisuitbetaling. 

  1. Geen verschillende arbeidscontracten meer

Fulltime, parttime, zwangerschapsverlof, ouderschapsverlof, enzovoorts. Als je een Payroll bedrijf in Amsterdam inhuurt, betekent dat dat je je hierom niet meer druk hoeft te maken. Zelf maak je afspraken over het aantal gewerkte uren met je werknemers, en het Payroll bedrijf doet de rest. 

Wil je weten wat wij van Payroll Select voor jou kunnen betekenen? We kijken graag met je mee naar een passende oplossing! Aarzel niet om contact met ons op te nemen. 

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *