Business Financieel Ondernemen

Een zakelijke lening aangaan

Een zakelijke lening aangaan kan in sommige gevallen heel praktisch zijn. Bijvoorbeeld als je even financiële middelen tekort komt waar je niet op had gerekend. Daarbij kun je denken aan het stukgaan van dingen die je nodig hebt voor de dagelijkse gang van zaken waar je niet voor bent verzekerd en die je zo snel mogelijk moet vervangen. Maar het kan ook om kleinere financiële beperkingen gaan. Hoe dan ook kan een zakelijke lening bij PIN voorschot handig zijn om wat extra financiën binnen te halen. Je moet die uiteraard ook weer terugbetalen. 

Wat heb je nodig?

Bij PIN voorschot kan iedereen die een onderneming heeft in principe een zakelijke lening afsluiten. Het belangrijkste is dat je een pinautomaat hebt. Vooral retail en horeca zijn dan ook bedrijven die baat hebben bij een PIN voorschot zakelijke lening. De betalingen die gedaan worden bij jouw pinautomaat zijn namelijk belangrijk voor de hoogte van het te lenen bedrag en ook voor je aflossing. Als je pinautomaat zelden gebruikt wordt of de bedragen die gepind worden laag zijn, kun je minder lenen, omdat je ook minder aflost.

Aflossing

Het aflossen van de zakelijke lening bij PIN voorschot doe je namelijk automatisch via die pinautomaat. Een percentage van je dagelijkse omzet in pinbetalingen wordt afgeschreven als aflossing voor je lening. Zo los je niet een bepaald bedrag per maand af, maar een percentage van je dagomzet. Dat maakt het een fijne manier van aflossen die je altijd moet kunnen betalen. Als je een dag geen pinbetalingen hebt, hoef je namelijk ook niet af te lossen. 

Proces

Om je zakelijke lening bij PIN voorschot te krijgen doe je online een aanvraag. Daarna wordt je uitgenodigd voor een intakegesprek op locatie. Samen kijk je naar de mogelijkheden. Na de intake volgt de beoordeling. Het kan twee dagen duren voordat je daar iets van hoort. Als je aanvraag is goedgekeurd, krijg je hiervan bericht en kun je in vier werkdagen het geld verwachten. 

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *