Geen categorie

Verborgen trucs om te proberen op jouw Samsung of ander Android toestel

Het debat tussen Android en iPhone lijft maar doorgaan. Maar één ding is zeker: de telefoonsoftware van Google is veelzijdiger en aanpasbaarder dan het aanbod van Apple. Duik in de instellingen en aanpassingen die beschikbaar zijn voor jouw Android telefoon en je zult een groot aantal slimme functies en handige tools vinden. We hebben er een aantal verzameld!

Let op! Android heeft vele verschillende soorten toestellen en er is een grote verscheidenheid aan merken, versies etc. Het is dus lastig om consistent te zijn en dat alle updates ook werken voor elk model. Daarom is dit getest op Andorid 7.0 Nougat wat meer dan de helft op zijn mobiel heeft.

Cast je Android scherm

Je kunt het scherm van jouw Android-telefoon of -tablet al een aantal jaar met een Chromecast naar het grotere scherm van een televisie uitzenden. Naast het uitstralen van video van alle gebruikelijke film- en tv-apps, kan dit streaming-apparaat je telefoon spiegelen. Profiteer van een spiegelsnelkoppeling in het paneel ‘snelle instellingen’ die je opent door met twee vingers vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden te slepen.

Zorg er altijd voor dat jij controleert of jij een Google Home-app voor Android hebt geïnstalleerd. Waarschijnlijk heb je dit programma al gebrukt om je Chromecast in te stellen.

Voer apps naast elkaar uit

Eé van de nieuwe functies die zijn toegevoegd, is de optie om apps naast elkaar of boven elkaar uit te voeren. Deze weergave is handig als je foto’s wilt weergeven, je sociale netwerken wilt optimaliseren of wilt multitasken, hoewel het een beetje te traag is om te gamen.

Maak tekst en afbeeldingen beter zichtbaar

Als je moeite hebt om te zien wat er op het scherm staat, of als je zoveel mogelijk inhoud op het scherm wilt proppen en het niet erg vindt om onderweg een beetje te turen, kun je in- of uitzoomen op tekst en objecten. Niet alle apps reageren op deze aanpassingen, maar de meeste wel.

Lukt het je niet en je krijgt ineens een dikke storing op je mobiel? Jouw Samsung kan je niet meer naar een normaal scherm krijgen en reageert niet meer op je? Zorg er dan voor dat je naar iemand toe gaat die het kan verhelpen, bijvoorbeeld samsung reparatie Den haag. Zij kijken graag met je mee.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *