Business

Waarom je je bedrijfspand goed moet beveiligen

Waarom je je bedrijfspand goed moet beveiligen

Je bedrijfspand is je kostbaar. Het kan hier gaan om je kledingwinkel, je kantoor of distributiecentrum. Over wat voor bedrijfspand je ook beschikt, de waarde ervan is hoog. Om ervoor te zorgen dat er geen schade aan wordt gebracht worden vele bedrijfspanden beveiligt. Heb je dit zelf nog niet gedaan, dan raden we je dat zeker aan om te doen. Systeem dat we je hiervoor aanraden is het een Ajax Alarmsysteem. Dit systeem heeft verschillen uitrustingen waarmee zowel de buitenkant als de binnenkant van je bedrijfspand mee kan worden beveiligd.

Bewegingsdetectoren en sensoren

Met de bewegingsdetectoren en sensoren van het Ajax Alarmsysteem zetten onaangename gasten geen stap verder. De sensoren zijn zo ingesteld dat zodra een inbreker in het gezichtsveld komt en warmtestraling van het lichaam opneemt, het alarm afgaat. Dit werkt voor zowel binnen als buiten. Het systeem werkt geheel op batterijen en is dus draadloos. Zo hoef je geen lelijke en onnodige draden weg te werken. Geen paniek, De batterijen van dit systeem gaan wel 4 tot 5 jaar mee waardoor je hem altijd kunt laten hangen.

Integreer baar met camera’s

Het Ajax Alarmsysteem beschikt zelf niet over een IP Camera, maar is hier wel eenvoudig aan te koppelen. Zo vinden diverse bedrijfspand eigenaren het fijn om over het hele pakket te beschikken, zowel een camera als bewegingssensoren. Een partij die je daar meer over kan vertellen is Webstore4 ip cameras. Online vind je bij hun het complete pakket aan het Ajax Alarmsysteem.

Verbinding met je telefoon

Een groot voordeel van dit systeem is dan je hem kunt verbinden met je telefoon. Door de app te downloaden en te configureren met jouw systemen, ben je altijd op de hoogte. Zo krijg je gelijk meldingen binnen wanneer er een verdachte situatie is. Niet alleen krijg je meldingen, je kunt het systeem er ook mee bedienen.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *