Business Financieel Ondernemen

Je bedrijf een headstart geven doe je zo

Wij van zakelijk-direct zijn op zakelijk gebied de go-to voor al je tips and tricks. Net zoals je moeder dat is om te vragen op welk programma je de was moet doen, je vader dat is om te vragen welke boor je moet gebruiken om een hangertje in een betonnen muur te krijgen en je zakenpartner dat is om te vragen welk snoepautomaat in de kantine moet; zijn wij dat op het gehele zakelijke gebied dat we kunnen beslaan. We willen je daarom, net als altijd, vandaag weer wat gaan vertellen over zakendoen. Zakendoen als een baas is een vak apart, ook al ben je de daadwerkelijke baas van je bedrijf. Dit is een skill die je moet leren en weer bestaat uit andere, vele skills. Wij willen je een beetje meenemen in de wereld van je bedrijf een enorme boost geven. Een headstart, zoals sommigen dan heel mooi noemen. Dus, ben je er klaar voor? Dan kun je er na het lezen van deze blog vergif op innemen dat je bedrijf tien stappen verder is dan hiervoor.  

Lenen

Lenen? Ja, lenen! Lenen is een manier om makkelijk, snel en veel kapitaal te verwerven. Helemaal op zakelijk gebied wordt dit vaak gedaan en is het makkelijker om een lening te krijgen dan privé. Dit komt jou heel goed uit, want of je nu een kapitaalintensief bedrijf hebt of niet; je kunt altijd wel geld gebruiken. Dit geld kun je investeren in van alles, van een nieuwe reclame tot aan een nieuwe layout van je bedrijf. Ook kun je het gebruiken voor het werven van nieuw talent. Studies tonen aan dat het aannemen van jong, fris en ambitieus bloed een goede manier is om je bedrijf een boost te geven. Een lening aanvragen kun je daarvoor, of voor een heel ander zakelijk doel, heel makkelijk online doen. Je hebt verschillende opties en de voorwaarden zijn vaak afhankelijk van je specifieke omstandigheden. 

Reorganisatie

Reorganisatie, dat is een begrip waar velen een trauma aan hebben. Als je dit woord in de wandelgangen laat vallen zullen de meesten meteen een doos pakken en hun spullen hier maar alvast in stoppen. Nergens voor nodig in jouw geval, want wij bedoelen iets heel anders met een reorganisatie. Iedereen blijft gewoon in het bedrijf, maar dan op een ander plekje. Dit komt omdat je er nu eindelijk eens voor gaat zorgen dat iedereen op zijn of haar plek komt. Iedereen moet een baan hebben waar hij of zij wakker voor gemaakt wil worden, en dit is een mooie kans om dat aan te pakken. Vraag waar je medewerkers echt gelukkig van worden en laat hen dit doen, het zal ze een stuk productiever maken. 

Mentor

Daarnaast raden we je aan een zakelijke mentor te nemen. Een mentor is iemand die je coacht en begeleid op zakelijk gebied. Wat zijn je sterke punten? Hoe kun je dingen beter aanpakken? Waar zitten kansen? Wie moet je hebben? Ga zo maar door; een mentor weet het allemaal beter dan jijzelf.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *