Trends

Veiligheidstips aan het zwembad

Een van de vele manieren om een ​​gevoel van de zomer te krijgen, is door te gaan zwemmen met vrienden en familie. Terwijl u deelneemt aan deze leuke activiteit, zorgt u ervoor dat u uzelf en uw gezin veilig rond het zwembad houdt. Het maakt niet uit of u eigenaar bent van uw zwembad of gaat zwemmen, veiligheid staat voorop. Om te beginnen, als uw kinderen hebt en ze waarschijnlijk klaar zijn met zwemmen of niet hebben gezwommen, zorg er dan voor dat ze bij de zwembadtent blijven om zonnebrand te voorkomen. Zorg ervoor dat uw kinderen de elementaire waterveiligheid kennen en zorg ervoor dat u ze leert zwemmen of dat u ze inschrijft voor zwemlessen. Zorg ervoor dat uw kinderen ver weg zijn van zwembadleidingen en -afvoeren om te voorkomen dat ze erin vast komen te zitten.

Veiligheidstips voor zwemmen

Vertrouw niet op zwemspeelgoed om uw kinderen veilig te houden. In het geval dat uw kinderen niet kunnen zwemmen, draag dan het juiste persoonlijke drijfmiddel op hen of laat ze bij een volwassene achter bij de sunny tent. In het geval van een vermist kind, zoek hem of haar eerst op in het zwembad. Doe er goed aan een gezicht van 5 voet rond de omgeving van het zwembad te installeren. Gebruik ook een zelfsluitende en vergrendelende poort; en wees zo vriendelijk om uw buren te vertellen hetzelfde te doen. Last but not least, houd uw zwembad in goede staat. Als er gebreken zijn, laat deze dan zo snel mogelijk repareren.

Voorzorgsmaatregelen bij het zwemmen

Probeer in de buurt van het zwembad niet in het ondiepe gedeelte te duiken. Zorg ervoor dat u alleen in aangewezen gebieden duikt, en duik ook nooit in bovenwaterzwembaden. Duikverwondingen kunnen zeer levensbedreigend zijn. Luister en volg de instructies rond het zwembad. Sommige zwembaden in het openbaar kunnen andere regels hebben met betrekking tot het spelen in het zwembad. Het belangrijkste is dat iedereen zich altijd aan de regels houdt. De belangrijkste regel die u moet gehoorzamen is om niet te rennen, wat u ook doet, ren niet rond het zwembad. Uitglijden op nat beton kan verwondingen veroorzaken die levensbedreigend kunnen zijn.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *