Trends Weetjes

4 x onmisbare stickers voor jouw organisatie!

Je kunt stickers drukken in allerlei soorten, vormen en formaten. Omdat de keus zo groot is kun je wel eens het overzicht kwijtraken. Welke stickers onmisbaar zijn voor jouw organisatie? Dat kom je te weten in dit artikel.

Veelzijdige logo stickers

Laat ronde stickers drukken met jouw bedrijfslogo. Deze zijn super veelzijdig in te zetten. Je kunt ze gebruiken om pakketten mee af te sluiten en van je logo te voorzien. Plakken op laptops van de zaak. Maar ook weggeven als give-away tijdens gesprekken met (potentiële) klanten. In plaats van ronde stickers kun je ze natuurlijk ook bestellen in de vorm van je logo.

Laat zien waar jouw bedrijf zit met raamstickers

Heb je grote raampartijen in je kantoor, winkel of restaurant? Dan is het eigenlijk zonde om deze ruimte niet te benutten. Met raamstickers laat je zien waar je gevestigd bent. Daarnaast draagt het bij aan de herkenbaarheid van jouw zaak. Klanten kunnen in de verte al zien waar jij zit. Raamstickers kun je ook gebruiken om belangrijke informatie, zoals openingstijden of link naar de website, te laten zien.

Rijdend visitekaartje met behulp van autostickers

Vergeet niet de auto(‘s) van de zaak van een logo te voorzien. Dit hoeft geen bakken met geld te kosten. Omdat er zoveel opties zijn kun je ook heel budgetproof stickers voor je auto bestellen. Autostickers zijn niet alleen te gebruiken voor auto’s, maar eigenlijk elk voertuig. Dus komt (een deel) van je personeel met de scooter of de fiets? Daar kun je natuurlijk ook stickers op plakken!  

Stickers voor (winkelsigning

Dit puntje is vooral relevant voor de Retail, namelijk signing! Vloerstickers zijn hier echt onmisbaar voor. Je kunt er gemakkelijk een route mee aangeven door de winkel heen. Je kunt ook een boodschap duidelijk maken, bijvoorbeeld afstand houden. Daarnaast kun je stickers op de wand gebruiken om te laten zien waar de pashokjes of kassa’s zijn. Dit scheelt een hoop vragen aan je personeel op de vloer. Vloerstickers kunnen tevens van pas komen om de weg te wijzen naar jouw kantoor in een gedeeld kantoorpand.

Vindt jouw organisatie duurzaamheid belangrijk en staat dit in de weg om stickers te gebruiken? Dit hoeft geen obstakel te zijn! Van al deze soorten stickers is wel een duurzame variant te vinden. Vraag om advies bij de drukwerkspecialist.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *